Tietoja Hämeenlinnan adventtiseurakunnasta

Moi,

Haluan kertoa sinulle seurakunnastani. Olen Hämeenlinnan adventtiseurakunnasta. Olemme kodinomainen, välittävä seurakunta, johon kaikki ovat tervetulleita. 

Uskomme, että Jumala rakastaa jokaista ihmistä kaikkia riippumatta tämän menneistä, nykyisistä tai tulevista valinnoista, saavutuksista tai mokista. Jumala haluaa jokaiselle ihmiselle ja koko ihmiskunnalle ainoastaan hyvää. Me kaikki olemme kuitenkin toimineet Jumalan tahdon vastaisesti, ja siksi Jumala lähetti ainoan poikansa Jeesuksen maan päälle. Jeesus sovitti meidät Jumalan kanssa kuolemalla ristillä. Hän myös voitti kuoleman ja nousi kuolleista. Uskomme, että tämän maailmanajan lopuksi Jeesus tulee noutamaan häneen uskovat luokseen. Riippumatta omasta elämäntilanteestasi myös sinä voit löytää henkilökohtaisen uskon Jeesukseen ja tulla hänen omakseen.

Meillä jumalanpalvelukset järjestetään lauantaisin. Olet tervetullut tutustumaan jumalanpalvelukseemme silloin. Uskomme vahvasti Raamatun tutkimiseen yhdessä, ja siksi opettamisen lisäksi meillä on aina tilaa myös keskustelulle raamatuntutkisteluosuudessa. Lisäksi jokaisessa jumalanpalveluksessa on mahdollisuus jättää oman elämänsä taakat Jeesuksen kannettavaksi esirukoustuokiossa tai nimettömästi esirukouspyyntölaatikkoon. Seurakunta rukoilee yhdessä näiden asioiden puolesta.

Olet erittäin tervetullut viikolla järjestettäviin tilaisuuksiin tai tutustumaan Jumalanpalveluksiimme lauantaisin.

Ystävällisin terveisin,

Anna Mantere

seurakunnan vanhin

Ps. Tavoitteenamme on huolehtia ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Siksi meille on tärkeää myös sinun psyykkinen ja fyysinen hyvinvointisi. Raamatun terveysohjeet ovat aikamme tutkimuksien mukaan osoittauneet oikeiksi ja luotettaviksi.

Adventtikirkon varsinaisen olemassaolon syy on Jeesuksen toisen tulemuksen korostus ja odotus. Raamattu kertoo, että ennen Jeesuksen toista tulemusta Jumalan sana on puhdistettava ihmisten mielipiteistä ja tulkinnoista. Tämä luovuttamaton periaate johtaa julistustamme ja toimintaamme. Uskomme, että Raamatun viimeisen kirjan, Ilmestyskirjan, luku 14 on kuin yhteenveto siitä, mitä Jumala haluaa sinun tietävän tänä vakavana aikana. Tähän tarvitsemme Pyhän Hengen voimaa.

Seurakunnan pastori on Aimo Helminen, vanhimpana toimii Anna Mantere